Evenimentele Noastre

Anual, Clubul Sportiv Real Racing organizeaza evenimente tematice cu participari nationale si internationale ce au loc in municipiul Tulcea. Aici gasiti toate informatiile referitoare la fostele si viitoarele evenimente la care ati fost si sunteti invitati. Va asteptam cu drag!

Urmează

Iată evenimentele ce vor urma în viitorul apropiat pentru anul în curs. Vă invităm să vă documentați și să vă anunțați participarea. 

Echitatie, Natura si Aventura

Clubul sportiv “REAL RACING” și actorul DENIS ȘTEFAN, în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea organizează un eveniment hipic la care sunteți cu drag invitați. Evenimentul va avea loc în incinta clubului “REAL RACING” și în zonele limitrofe muzeului satului pescăresc în data de 03-05 august 2018.

Evenimentul Urmator

Aici o sa afisam urmatorul eveniment organizat de clubul nostru. Va rugam sa verificati din cand in cand pagina noatra, sectiunea evenimente, pentru a fi la curent cu activitatea ce o desfasuram. Nu aveti rabdare? Contactati-ne folosind formularul de mai jos pentru a face cunostinta si pentru a afla ultimile noutati legate de evenimentele noastre.

Hai sa colaboram!
Spune SALUT!

Totul incepe cu "Buna ziua". Suntem bucurosi sa cunoastem lume noua si sa primim in echipa oameni ce impart aceeasi stare de spirit. Lasa cateva pareri, dorinte sau chiar probleme ce le putem rezolva impreuna si rapsundem in cel mai scurt timp.

01          02          03          05          07